Een glimlach op ieders gezicht toveren door ieders leven te verbeteren…

Elke dag opnieuw, dat is mijn passie. Met gezond verstand en op een positieve manier wil ik verder bouwen aan een betere samenleving. Voor mij is politiek niet afbreken, maar opbouwen!

Ik zet me graag in om uw belangen te behartigen, besturen met de glimlach.... Steeds vanuit en met een hart voor iedereen. Mijn geluk? Er voor jou zijn...


In 2000 stelde ik mij voor de eerste keer kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in Kampenhout. Als 21-jarige werd ik schepen voor jeugd, kinderopvang, cultuur, milieu en emancipatiebeleid en meteen ook de jongste schepen in Vlaanderen. In september 2004 werd ik zaakvoerder van mijn vastgoedkantoor in Kampenhout.

In 2008 kwam ik als opvolger in de provincieraad van Vlaams-Brabant terecht. Dit mandaat bekleedde ik tot 2009, toen ik voor de eerste keer verkozen werd tot Vlaams Parlementslid. In 2012 won Open Vld 5% ten overstaan van 2006. Zelf kreeg ik 1341 voorkeurstemmen in Kampenhout.

Na 6 jaar constructieve oppositie, ben ik sinds januari 2019 eerste schepen bevoegd voor informatie en communicatie, lokale economie, duurzaamheid, energie, milieu, onderwijs, toerisme en dierenwelzijn.

In 2009 werd ik voor de eerste maal verkozen als Vlaams volksvertegenwoordiger. In het Vlaams Parlement tracht ik steeds mijn regio, mijn provincie én mijn gemeente Kampenhout op een goede manier te vertegenwoordigen. Dit harde werk werd bij de verkiezingen in 2014 beloond met 11.880 voorkeurstemmen en werd ik hierdoor voor vijf jaar herverkozen als Vlaams Parlementslid. Dankzij de steun van vele Vlamingen werd ik op 26 mei 2019 herverkozen tot Vlaams Volksvertegenwoordiger met 12.162 voorkeursstemmen.

Hieronder kan je een tijdslijn van mijn politieke carrière in beelden bewonderen.