parallax background

Jessy Honée vervangt Wim Pulinx in de gemeenteraad

10/03/2014
Maggie De Block bezoekt familiedag Open VLD Kampenhout
25/02/2014
Eén op vier sociale leningen voor alleenstaanden zonder kinderen
12/03/2014
 

Wim Pulinx (Open Vld) verlaat de gemeenteraad van Kampenhout. Hij wordt er vervangen door Jessy Honée.

Om persoonlijke en professionele redenen zal Wim Pulinx verhuizen uit de gemeente. Dan is het ook niet langer mogelijk om zitting te hebben in de gemeenteraad van Kampenhout. Fractievoorzitter Gwenny De Vroe en afdelingsvoorzitter Steven Eneman danken Wim uit de witloofgemeente voor zijn grote inzet en enthousiasme, die hem bij de verkiezingen van 2012 een mooie resultaat en een zitje in de gemeenteraad opleverden.

In de gemeenteraad zal Wim worden vervangen door Jessy Honée. Deze beloftevolle politica werd na de gemeenteverkiezingen voor het eerst OCMW-raadslid. In de OCMW-raad ontpopte ze zich sedertdien als een fel oppositieraadslid waar de meerderheid terdege rekening mee dient te houden. 'We verwelkomen Jessy in de gemeenteraad, waar ze straks haar politieke talenten verder zal kunnen ontwikkelen', zegt De Vroe. In de OCMW-raad wordt Jessy opgevolgd door Annie Liekens-Casteels. Dit bekend gezicht van de Liberale Mutualiteit in Kampenhout kreeg het liberalisme met de paplepel mee. 'Door haar sociaal engagement in het ziekenfonds is Annie een uitstekende vervanger van Jessy in de OCMW-raad, waar ze onze jongerenbelofte Nils Stuyckens en Kristel Vermeersch zal ondersteunen', meent Gwenny De Vroe.

Ik ben er zeker van dat we even slagkrachtig als voorheen voor vurig oppositiewerk zullen zorgen, aldus voorzitter Eneman.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.