parallax background

Kelly Fillet kandidaat voor Open Vld Kampenhout

12/06/2018
Open Vld wil plasticvrije maatschappij
07/06/2018
Vlaams Parlement keurt strengere dierenwelzijnsregels unaniem goed
05/07/2018
 
 
Kelly Fillet stapt in de lokale politiek. De dochter van gewezen Haachtse burgemeester Mon Fillet komt op bij de gemeenteraadsverkiezingen in Kampenhout voor Open Vld.

Kelly studeerde medische laboratorium technologie en werkt momenteel als medisch laborant. Ze woont bijna 15 jaar in Kampenhout. “Kampenhout voelt als mijn thuisbasis, de ideale ligging tussen mijn ouders en schoonouders”, zegt Kelly.

De lokale politiek heeft haar altijd aangesproken. “Zowel mijn vader als schoonmoeder zijn lokale politici, dit heeft uiteraard een bepaalde invloed gehad op mij, als dochter én schoondochter”, lacht Kelly.

Kelly is zeer blij dat lijsttrekker Gwenny De Vroe haar op de Open Vld lijst in haar gemeente heeft gevraagd. “Ik zie een rol voor haar weggelegd in de lokale politiek in Kampenhout en ben dan ook zeer blij om haar op mijn lijst te kunnen hebben samen met de vele andere geëngageerde kandidaten”, zegt De Vroe.

“Eindelijk kan ik het engagement aannemen om me in te zetten voor mijn gemeente, voor Kampenhout. De tijd is er rijp voor, de kinderen gaan in september allebei naar het middelbaar waardoor ik meer tijd heb om mij voor dit nieuwe avontuur volledig te smijten”, benadrukt Kelly Fillet. De ondersteuning en het vertrouwen van haar vader, Mon Fillet, heeft ook geholpen.


Mon Fillet: “Kelly heeft een ongelofelijke inzet in alles wat ze onderneemt. 150 procent er voor gaan is haar eigen. Sinds haar jeugd heeft ze ook mijn politieke carrière meegemaakt en weet dat wanneer je hiervoor gaat die inzet zeer hard nodig is. Ik ben er van overtuigd dat zij haar kracht zal gebruiken om de liberale lijst in Kampenhout ten volle te ondersteunen.”


Voor Kelly is haar vader een voorbeeld. Zij hoopt om de realistische en vooral rationele manier van politiek voeren van haar vader te kunnen overnemen. “Mijn vader is steeds zichzelf gebleven, is ‘gewoon gebleven’, voeten op de grond. Het is op deze manier dat ik aan politiek wil doen.” Kelly wilt zich de komende jaren vooral inzetten voor het welzijn van alle Kampenhoutenaren en het vrijetijdsaanbod voor de Kampenhoutse jeugd verder verruimen en laagdrempeliger maken.