parallax background

Recordopbrengst NVGC: 5650 maal dank!

16/11/2023
Foto’s Nacht van Gwenny & Co 2023
19/10/2023
Dierenopvang in Kampenhout moet verzekerd blijven!
05/12/2023
 

Recordopbrengst Nacht van Gwenny & Co voor personen met een beperking

Op 7 oktober vond de 12e editie van de Nacht van Gwenny & Co, het jaarlijkse dansfeest voor het goede doel georganiseerd door de vzw Gwenny & Co van onderneemster, Vlaams parlementslid en Eerste schepen in Kampenhout Gwenny De Vroe.

Walking Dinner

Alle gasten waren vanaf 18u welkom en konden genieten van een walking dinner en de verschillende drank- en eetstanden van Kampenhoutse ondernemers. En of dat in de smaak viel!

Veiling

Voor het tweede jaar op rij werd er een veiling georganiseerd. Zo konden de gasten een poging wagen om één van de acht unieke veilingstukken mee naar huis te nemen. Het kunstatelier van Ons Tehuis Brabant bezorgde drie kunstwerken in het thema ‘Samentuinen’, een nieuw project waarmee de Kampenhoutse zorgvoorziening bewoners en inwoners van Kampenhout wil aanzetten om samen te tuinieren.Verder kon men een wedstrijdshirt van de wereldkampioen wegwielrenner Mathieu Van der Poel op de kop tikken of een overnachting voor 10 personen bij de Kampenhoutsee luxe B&B Hof van Volmersele binnenhalen. 

Dance party

Na de veiling werd het dansfeest met een knal op gang getrokken door de sfeermakers van Radio Botanique. Crazy Sir-G zette de dansvloer in brand en tafels en stoelen moesten aan de kant toen vaste waarde DJ Anda Ackx de DJ-booth overnam.

Al dat feestgedruis en het enthousiasme van de aanwezigen zorgden voor een recordopbrengst van 5650 euro! Die wordt verdeeld onder Ons Tehuis Brabant en de G-sportwerking van Sporting Kampenhout.

P. S. Als je er volgend jaar (opnieuw) wil bijzijn, noteer dan alvast zaterdag 5 oktober 2024 in je agenda voor de ondertussen al 13e editie van de Nacht van Gwenny & Co. Tot dan!