parallax background

Supernanny Wendy Bosmans licht Kampenhoutse ouders voor

22/10/2010
Gwenny wil Kampenhout cultureel laten bruisen
14/10/2010
Eedaflegging eerste Kampenhoutse Kindergemeenteraad
28/10/2010
 

Op voorstel van schepen Gwenny De Vroe organiseert het gemeentebestuur i.s.m. de jeugddienst van Kampenhout op dinsdag 16 maart een infoavond voor ouders, jeugdbegeleiders en geïnteresseerden met Wendy Bosmans.

Als ouder of begeleider van kinderen en jongeren zit je al eens met je handen in het haar. Opvoeden en begeleiden is niet zo simpel als je wel had gedacht. Gelukkig kan je je meestal wel tot iemand wenden voor wijze raad. Of je kan je informeren. Bijvoorbeeld door naar de kosteloze infoavond met supernanny Wendy Bosmans te komen. Ze zal het speciaal hebben over straffen en belonen, maar maakt ook tijd om vragen van het publiek te beantwoorden.

Wendy Bosmans studeerde klinische psychologie aan de KU Leuven en volgde ook nog een postuniversitaire opleiding gedragstherapie. Ze deed heel wat ervaring op in de opvoedingswinkel in Genk, waar ze ouders jarenlang begeleidde met vragen over opvoeden en schreef er al twee boeken over (“Wendy Bosmans’ ABC van opvoeden” en “Kinderen opvoeden. Zo lukt het beter”). Intussen heeft ze haar eigen praktijk. In Vlaanderen is Wendy Bosmans bij het grote publiek vooral bekend van het VTM-programma Supernanny.

De infoavond vindt plaats op 16 maart om 20 u (deuren: 19.45 u) in het Sport- en cultuurcentrum Berg, ingang via Torfbroeklaan. De plaatsen zijn beperkt, schrijf je daarom snel (vóór 12 maart) in via de website www.kampenhout.be of de jeugddienst (016 65 99 15). Indien je specifieke vragen hebt, kan je deze in alle vertrouwen op voorhand aan de jeugddienst overmaken. De jeugddienst zorgt er dan voor dat ze aan bod komen tijdens de infoavond.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.