parallax background

Open Vld ontmoet haar kiezers

17/09/2012
Open Vld stelt kandidaten voor met aperitiefje
15/09/2012
Kampenhout wil af van sluipverkeer
18/09/2012
 

Open VLD stelde haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen officeel voor aan de inwoners van Kampenhout in het Park van Relst. Iedereen toonde zich present. 'Het is de eerste keer dat we al onze kandidaten op deze manier presenteren aan de kiezer,' zegt lijsttrekker Gwenny De Vroe.


Na de officiële voorstelling konden de inwoners een praatje slaan met de kandidaten van Open VLD en hun mening geven over het huidige bestuur. Lijsttrekker Gwenny De Vroe: 'Op die manier willen we aantonen dat we dicht bij de mensen staan. Onze slogan Oog voor iedereen is echt geen loze verkiezingsbelofte.'

Gwenny De Vroe gaat voluit voor de burgemeesterssjerp: 'Waarom ik een goeie burgemeester zou zijn? Ik wil een beleid dat rekening houdt met de mening van elke Kampenhoutenaar. Enkele maanden geleden hebben we een enquête gehouden onder alle inwoners. Daardoor weten we heel goed wat er hier leeft. We hebben een duidelijk beeld gevormd van wat er goed loopt en wat beter kan. De grootste troef van onze gemeente is de landelijkheid en het groene karakter. Dat willen we zeker zo houden.'.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.