parallax background

Aanschuiven voor Nacht van Gwenny & Co

13/10/2014
Regi als topact op de nacht van Gwenny & Co
09/10/2014
Nood aan meer selectieve afvalinzameling op openbare plaatsen
27/10/2014
 

De vijfde editie van De Nacht van Gwenny & Co heeft zaterdagavond een massa volk op de been gebracht in Kampenhout. Dat leverde lange wachtrijen op.


Gwenny Devroe (Open Vld) mag dan wel geen schepen meer zijn in Kampenhout, aan populariteit moest ze niet inboeten sinds ze gemeenteraadslid is. Dat bewees ze zaterdag met haar jaarlijkse ‘Nacht van Gwenny & Co’: een chique diner met aansluitend optredens en een fuif met onder andere Regi en DJ Anda Ackx. Op voorhand waren er 500 tickets verkocht voor de fuif, maar aan de deur kwamen er meer dan de toegelaten 700 personen opdagen.

“Koop ticket vooraf”

“We hebben inderdaad mensen moeten laten wachten op bepaalde momenten”, zegt Devroe. “Maar uiteindelijk is iedereen binnen geraakt. Naar volgend jaar toe kan ik dus iedereen alleen maar aanraden om op voorhand een ticket te kopen. We kunnen eventueel ook uitbreiden binnen de huidige locatie door het podium wat te verkleinen.”

De winst van het evenement schenkt Devroe traditioneel aan het goede doel. Dit jaar is dat jeugdhuis TonzenT. Het precieze bedrag is nog niet bekend. (KBH)


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.