parallax background

De mening van de Kampenhoutenaar is …het partijprogramma van Open Vld Kampenhout

04/10/2012
“Vastberaden strijd blijven voeren”
27/09/2012
Derde kindergemeenteraad legt eed af
06/10/2012
 

"Open Vld gaat voor een Kampenhout waar het goed is om te leven, voldoende te beleven valt en inwoners inspraak hebben", zegt Gwenny De Vroe, lijsttrekker voor Open Vld Kampenhout. "Ook wil de liberale ploeg het landelijk karakter van de gemeente behouden en gaan voor een financieel gezond gemeentebestuur zonder extra belastingen." Dit zijn de hoofdpunten van het partijprogramma dat Open Vld Kampenhout vandaag voorstelt.

In het voorjaar heeft Open Vld Kampenhout een grootschalige huis aan huis bevraging gehouden waarbij is gepeild naar de bezorgdheden van de Kampenhoutenaar. Het resultaat van de enquête "Uw mening telt" heeft het partijprogramma van Open Vld Kampenhout mee bepaald. Het volledige programma kan geraadpleegd worden op de site van www.openvldkampenhout.be . Het programma kan je ook hier downloaden.

"De rondvraag was voor ons een grote inspiratiebron. Open Vld wil gaan voor een echt participatief beleid, waarbij de inwoners niet enkel bij verkiezingen geraadpleegd worden maar ook daarna invloed blijven hebben op beslissingen van het gemeentebestuur. Want een modern gemeentebestuur moet rekening houden met de mening van iedere Kampenhoutenaar," besluit Gwenny De Vroe.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.