parallax background

Eerste uitgave van “De Kampenhoutenaar”

25/03/2011
Zwerfvuilactie in Kampenhout te paard en te voet
23/03/2011
Skatedag in Kampenhout
29/03/2011
 

De eerste uitgave van "De Kampenhoutenaar" belandt vandaag in de brievenbus van alle inwoners van Kampenhout. "De Kampenhoutenaar" is een publicatie van Open Vld Kampenhout. Het tijdschrift, dat u hierbij ook in bijlage terugvindt, wil enkele keren per jaar de inwoners van Kampenhout vanuit een liberale invalshoek informeren over het gemeentelijk beleid en de Vlaamse en federale politiek.

In de eerste uitgave vind je o.m. artikels over de plannen voor een verbrandingsoven aan Kampenhout-Sas, waar gedeputeerde Julien De Keyser een stokje voorsteekt, over initiatieven van Vlaams volksvertegenwoordiger en Kampenhouts schepen Gwenny De Vroe en over het gevaar dat slecht geparkeerde vrachtwagens en opleggers langs de Kampenhoutse wegen vormen. Verder ook een interview met een hulpverlener bij de crash met een Boeing van een halve eeuw geleden en een vooruitblik op de nieuwe Grote Prijs Impanis-Van Petegem van 18 september a.s.

Vorig jaar is ongeveer 2000 kg zwerfvuil opgehaald, bijna het dubbele van de actie in 2009. Daarop heeft de milieudienst vijf borden aangekocht die op gevoelige wegen geplaatst werden om weggebruikers te sensibiliseren dat zwerfuil daar niet thuis hoort.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.