parallax background

Geen containerpark, wel versneld natuurherstel Hellebos

15/03/2023
โ€œVlaanderen moet werken aan toekomst zonder dierproeven”
31/01/2023
Wereld Downsyndroom Dag: werken aan inclusie en toegankelijkheid
21/03/2023
 
Het college van burgemeester en schepenen zal een vergunningsaanvraag van de federale overheid voor de inrichting van een ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ in het Hellebos ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜„๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป. Dat bevestigt het lokaal bestuur van Kampenhout in een persbericht na overleg met de verschillende kabinetten zowel op Vlaams als federaal niveau.
ย 
Open Vld Kampenhout is in deze zeer duidelijk. Ons ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐˜ over de bescherming, het herstel en de versterking van het Hellebos als belangrijk natuurgebied blijft ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ถ๐—ด๐—ฑ. Wij zijn solidair, maar niet ten koste van alles. Daarom zijn wij van mening dat er ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ธ๐˜ zijn om dergelijk containerdorp te bouwen.
ย 
ย 
Open Vld Kampenhout zal constructief verder werken aan een ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ป๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น van het ๐—›๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐˜€ in een knap & landelijk Kampenhout.