parallax background

Gwenny De Vroe schenkt winst na Nacht van Gwenny & Co

14/11/2018
Kampenhoutse schepenen kennen bevoegdheden
18/10/2018
Installatie nieuwe gemeenteraad
07/01/2019
 


Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseerde de vzw Gwenny & Co de 9de Nacht van Gwenny & Co in Kampenhout. De winst van het evenement gaat jaarlijks naar een lokaal goed doel of vereniging. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Scouts van Nederokkerzeel. Gwenny De Vroe schonk 1547.81 euro aan de Kampenhoutse jeugdvereniging.


“Ik ben heel blij dat deze editie een groot succes was. Dit dankzij de ondersteuning en hulp van alle medewerkers én vrijwilligers, hen wil ik nogmaals hartelijk danken”, benadrukt Gwenny De Vroe namens de vzw.

Op woensdag 14 november overhandigde Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Gwenny De Vroe (Open Vld) een cheque met de winst van deze 9de Nacht aan de leden van de Scouts van Nederokkerzeel. In totaal schenkt Gwenny 1547.81 euro aan deze jeugdvereniging.

Na het succes van afgelopen jaren voorzag de organisatie ook voor deze editie een ‘taxi-service’ aan de deur voor het veilig verlaten van het feest. Dit jaar werd deze georganiseerd door Jong Vld Kampenhout onder leiding van voorzitter Cedric Hoste. Met deze ‘taxi-service’ haalde de politieke vereniging 120 euro op. Dit bedrag werd integraal aan hen geschonken, benadrukt Gwenny.