parallax background

Gwenny De Vroe schenkt winst van de 7de Nacht van Gwenny & Co

25/06/2017
Waar blijft ons speelbos?
16/06/2017
7de Nacht van Gwenny & Co in Kampenhout – Zaterdag 1 oktober 2016
25/06/2017
 
 
 

Op zaterdag 1 oktober 2016 organiseerde de vzw Gwenny & Co de 7de Nacht van Gwenny & Co in Kampenhout. De winst van het evenement gaat jaarlijks naar een lokaal goed doel of vereniging.

Dit jaar gaat de opbrengst naar de Scouts van Berg en de Kampenhoutse vereniging Search And Rescue Dogs THOR. In totaal schenkt Gwenny De Vroe 1500 euro verdeeld over de twee verenigingen.

De Nacht van Gwenny & Co is een combinatie van een gezellig diner, verschillende muziekoptredens en een dansfeest.

"Voor deze 7de Nacht kwamen de coverband Frituur Paula en DJ Kelly Pfaff voor de nodige ambiance zorgen. Sir Charles Sax bracht ons hierna een live optreden met zijn saxofoon in samenwerking met Party-DJ Wim."

Vandaag zal Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Gwenny De Vroe (Open Vld) in Bistro 500 (Kampenhout) een cheque met de opbrengsten van deze 7de editie van de Nacht aan de leden van de Scouts van Berg (Kampenhout), overhandigen.

In totaal schenkt Gwenny 1000 euro aan de jeugdvereniging.


Na het succes van vorig jaar voorzag de organisatie ook voor deze editie een 'taxi-service' aan de deur voor het veilig verlaten van het feest, georganiseerd door de Kampenhoutse vereniging Search And Rescue Dogs THOR.

Met deze 'taxi-service' haalde deze vereniging 500 euro op. Dit bedrag werd integraal aan hen geschonken, benadrukt Gwenny.

Wens je een toffe foto van de overhandiging van de cheque?
Vanavond (07/11/2016) om 21h00 in Bistro 500 te Kampenhout zal de overhandiging van de cheque aan de leden van de Scouts van Berg plaatsvinden. Allen welkom!


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.