parallax background

Gwenny De Vroe trekt Open Vld in Kampenhout

20/02/2017
Proefprojecten cohousing
03/02/2017
2435 dieren in beslag genomen
14/03/2017
 

Op haar gekende positieve en constructieve manier blikte Gwenny De Vroe (Open Vld) afgelopen zondag terug op het Kampenhouts beleid. Voorzitter Steven Eneman maakte van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat zij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de Open Vld lijst zal trekken.


"Politiek is opbouwen, positief en vooruitdenkend"

Met deze positieve boodschap verwelkomde fractieleider en Vlaams Parlementslid Gwenny De Vroe de aanwezigen op de jaarlijkse voorjaarsreceptie van Open Vld Kampenhout afgelopen zondag.

Ze benadrukte dat ze na 12 blauwe jaren met haar bestuur in 2012 koos constructief en positief oppositie te voeren. Volgens Gwenny De Vroe heeft dit welbepaalde vruchten afgeworpen. Ze verwees hierbij naar de beperkte belastingverlaging die de huidige meerderheid heeft doorgevoerd en de verlichting van de oversteekplaatsen aan de Haachtsesteenweg. "Kampenhout is en blijft mijn passie, ik tracht steeds de belangen van onze gemeente en streek te verdedigden."

Voorzitter Steven Eneman kondigde alvast aan dat Gwenny De Vroe de Open Vld lijst zal trekken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. "Einde vorig jaar werd een nieuw bestuur verkozen waarbij onze vaste waarden werden herbevestigd. Sinds vorige week is de ploeg verstrekt door een nieuwe Jonge VLD vrouw". Steven benadrukte dat er veel blauwe goesting is voor de toekomst."Politiek is een ploegsport"

Gwenny De Vroe benadrukte dat men in de politiek nergens staat zonder een sterke ploeg. Ze maakte hierbij de vergelijking met de voetbal en bedankte uitdrukkelijk het voltallig bestuur en alle sympathisanten.

"Politiek voer je met je hart, dicht bij de burgers en met een hart voor iedereen. Een participatief beleid staat hierbij centraal", concludeerde Gwenny De Vroe. Zij kijkt samen met Open Vld Kampenhout alvast uit naar de toekomst en zal de komende maanden in overleg met het bestuur de gemeenteraadsverkiezingen voorbereiden.

 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.