parallax background

Jong blauw aan zet

25/09/2018
Wij gaan voor een nog beter Kampenhout, voor u dus!
04/09/2018
Nacht van Gwenny & Co
25/09/2018
 


Gwenny De Vroe was zelf 20 toen ze voor de eerste keer opkwam en werd op 21-jarige leeftijd verkozen als schepen. Open Vld Kampenhout verwelkomt dan ook de aanwezigheid van enkele jonge nieuwe krachten op haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Voor Open Vld verdient de jeugd in Kampenhout meer aandacht en dit maken ze via de samenstelling van hun lijst duidelijk.

Open Vld gelooft in de toekomst van Kampenhout. “Voor onze partij is investeren in onze jeugd, investeren in de toekomst”, benadrukt lijsttrekker Gwenny De Vroe. “Jonge mensen activeren voor politiek is dan ook uiterst belangrijk en hun stem verdient erkenning. Zij bepalen immers onze toekomst.” Gwenny De Vroe is dan ook enorm blij dat ze drie twintigers op haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen kan aankondigen.

Op plaats 9 staat Cedric Hoste. Met zijn 23 jaar is hij de jongste kandidaat. Hij is Business Consultant in de financiële en verzekeringssector. Zijn motto is ‘Een bruisend Kampenhout voor iedereen’.
Dylan Vereerstraten is een gemotiveerde jongeman geboren en getogen in Kampenhout. Momenteel is hij met slechts 26 jaar zaakvoerder van zijn eigen boekhoudkantoor en in zijn vrije tijd verdedigt hij het doel van VK BERG-OP. Hij ijvert voor een financieel gezonde en sportieve gemeente.
Marie Dereymaeker is door haar jarenlange werkervaring in feestzaal ‘Den Ast’ een gekend persoon in onze gemeente. Het sociale leven speelt zich niet af op sociale media, maar in het echte contact met mensen. Marie is 29 jaar wil Kampenhout graag levendiger maken.

“Ik kwam zelf voor de eerste keer op met slechts 20 jaar en werd meteen verkozen tot schepen, de jongste schepen in Vlaanderen. Hierdoor herken ik de kracht en het engagement van deze jonge kandidaten. Als lijsttrekker steun ik hen dan ook 100%”, zegt Gwenny De Vroe. De gemiddelde leeftijd van onze lijst is 44 jaar.

Jong Vld Kampenhout nieuw leven

Het engagement van deze drie jonge krachten én Nils Stuyckens (31 jaar) zal de komende dagen in praktijk zichtbaar worden. De vier kandidaten hebben het engagement aangenomen op Jong Vld Kampenhout nieuw leven in te blazen. Hiermee willen zij zich nog meer inzetten voor de Kampenhoutse jeugd. “Voor 2019 staan er alvast een aantal leuke activiteiten op de agenda zoals een winter- en zomerbar”, vertelt voorzitter Cedric Hoste.

De mix van jeugdig enthousiasme en ervaring belooft een cocktail te worden om naar uit te kijken. “We kijken er met ons hele team alvast naar uit om de eerste activiteit in Kampenhout te organiseren komende winter”, aldus Cedric.

Responsible Young Drivers op de Nacht van Gwenny & co

Gwenny De Vroe is tenslotte ook verheugd met het feit dat de verschillende leden van Jong Vld Kampenhout zullen instaan voor de taxi-service tijdens de Nacht van Gwenny & Co. Een initiatief zodat alle feestgangers op een veilige manier thuis geraken na afloop van het evenement.