parallax background

Wij gaan voor een nog beter Kampenhout, voor u dus!

04/09/2018
Nieuwsgierig naar onze kandidaten?
03/09/2018
Jong blauw aan zet
25/09/2018
 

Voormalig schepen en huidig Vlaams Parlementslid Gwenny De Vroe (39) is de enthousiaste lijsttrekker van Open Vld Kampenhout en staat met haar ambitieuze ploeg klaar om Kampenhout nog beter te maken met tal van frisse ideeën en een warm hart voor iedereen, gewoon doen!

Positief en opbouwend

Open Vld wil het hart van elke Kampenhoutenaar veroveren en kijkt op een positieve manier naar de toekomst. “Wij staan met grote ambitie klaar om ons geliefde Kampenhout met nieuwe ideeën en met veel goesting terug te besturen”. Open Vld kiest voor een eerlijke en transparante politiek.

“Wij willen bewaren wat goed is en met een frisse aanpak hervormen en vernieuwen.” Open Vld gaat voor een Kampenhout waar het nog beter leven en wonen is, waar er nog meer te beleven valt en er echt rekening wordt gehouden met de mening van de burgers.

Voor een levendiger, veiliger en groener Kampenhout met minder belastingen

“Het is voor onze partij belangrijk om dicht bij elke burger te staan om zo tot een gedragen, verbindend en vernieuwend beleid te komen. Hiervoor moeten onze inwoners beter op de hoogte worden gebracht van alle initiatieven, activiteiten, openbare werken, beslissingen, … “

Open Vld wil naast de nieuwe gemeentelijke website en actieve aanwezigheid op sociale media, ook een digitale nieuwsbrief en digitale infoborden in het straatbeeld, in combinatie met een gemeentelijke mobiele applicatie (APP). Dit is een communicatieplatform om iedereen beter te informeren, in samenwerking met handelaars, verenigingen en alle Kampenhoutenaren. Via deze applicatie kan iedereen ook bepaalde meldingen doen aan onze gemeentelijke diensten om zo actie en opvolging te verbeteren. Ook willen we de vergaderingen van de gemeenteraad live streamen en de opnames via de gemeentelijke website beschikbaar stellen.

Trotse lijsttrekker van sterk vernieuwde lijst van ‘doeners’

“Ik ben trots om lijsttrekker te zijn van de gezelligste en best scorende blauwe ploeg van Kampenhout”, zegt Gwenny De Vroe. Voor haar is politiek niet afbreken, maar opbouwen. Met haar enthousiasme en de frisse aanpak van onze partij kan Gwenny met uw steun de eerste vrouwelijke burgemeester in de Kampenhoutse geschiedenis worden.

Al de zes huidige gemeenteraadsleden én twee ervaren OCMW-raadsleden hebben zich samen met nieuwe kandidaten geëngageerd voor Kampenhout. Gwenny wilt samen met deze ervaren, maar ook sterk vernieuwde kandidatenlijst verder bouwen aan een nog beter Kampenhout via een gedragen, verbindend én vernieuwend beleid.

Opmerkelijk zijn de vele “doeners” op de Open Vld lijst: Kampenhoutenaren die dagdagelijks hun handen uit de mouwen steken voor hun gemeente. Op plaats 4 staat Peter Maertens, voorzitter van de Witloofstappers-en trappers en organisator van de vele wandelingen in Kampenhout. Hij pleit voor een forse belastingverlaging, uitgebreider en goed onderhouden fiets- en voetpaden. Peter is tevens ook kandidaat voor de provincie op de 15de plaats.

Om Kampenhout dynamischer en levendiger te maken pleit Marino Vantomme, de organisator van het carnavalsbal in Kampenhout, vanop de 13de plaats voor een evenementhal in onze gemeente. Hij wil alle verenigingen beter en meer ondersteunen.

Ook onze jongste kandidaat op de lijst, Cedric Hoste (23jaar) wil vanop de 9de plaats strijden voor een bruisend Kampenhout. “Ik ben blij om een jongere kandidaat in de top 10 te hebben. Als lijsttrekker heb ik bewondering voor zijn enthousiasme en goesting.”

Nummer 2, 3 én lijstduwer

Als tweede op de Open Vld lijst staat Hilaire, ‘Laire’. Hij is trotse inwoner van Kampenhout-centrum en al zes jaar gemeenteraadslid voor Open Vld. Hij organiseert jaarlijks enkele wielerkoersen en wil zich verder engageren voor onze gemeente en een bruisend centrum.

Onze eerste nieuwkomer is Leen. Ze behaalde een bachelor in de rechtspraktijk, spreekt vijf talen en heeft twaalf jaar ervaring in de verzekerings- en banksector. Ze is zeer begaan met het welzijn van alle Kampenhoutenaren.

Jean-Luc is onze lijstduwer en een gevestigde waarde binnen Open Vld. Hij is grootste pleitbezorger voor een mooie toekomst voor elke Kampenhoutenaar. Als gemeenteraadslid en raadgevend bestuurder van Interza streeft hij voor een propere en financieel gezonde gemeente.