parallax background

Kampenhout lanceert nieuwe huisstijl: “Knap. Landelijk. Zorgzaam.”

02/09/2021
“Fiere voorzitter van de Commissie voor Leefmilieu”
01/09/2021
Duw in de rug voor starters: registratierechten van 6 naar 3 procent
30/09/2021
 

Op 1 september lanceerde het lokaal bestuur van Kampenhout een nieuwe huisstijl met bijpassend nieuw logo. “Hiermee zetten we de samenstelling van de gemeente- en OCMW-diensten onder de noemer ‘lokaal bestuur Kampenhout’ extra kracht bij”, weet schepen voor Communicatie Gwenny De Vroe.

“Het doel is om vanaf nu als één organisatie, één lokaal bestuur en één team van medewerkers naar buiten te treden. De nieuwe huisstijl werd intern ontwikkeld door de dienst communicatie en heeft een strakke en moderne uitstraling", gaat De Vroe verder. “Het logo is minimalistisch, maar vertelt een verhaal. Ook de link naar Kampenhout als dé witloofgemeente blijft in de nieuwe huisstijl behouden. Knap, landelijk én zorgzaam", aldus de communicatieschepen.

Het logo bestaat uit drie gekleurde bollen die op één lijn staan. Ze verwijzen naar de nieuwe organisatiestructuur. De blauwe en gele bol staan voor de kleuren van de gemeente, de groene bol voor het OCMW. De bollen komen ook terug boven namen van gebouwen die gelinkt zijn aan het lokaal bestuur, zoals woonzorgcentrum Molenstee, de assistentiewoningen, de seniorenflats en De Krop. De kleuren zullen daarnaast tot uiting komen in de communicatie van de drie nieuwe clusters binnen het lokaal bestuur: organisatie (blauw), mens en zorg (groen) en ruimte (geel).
 
 
WhatsApp Image 2021-09-02 at 11.25.09