parallax background

Kampenhoutse jaarmarkt in een nieuw kleedje

09/06/2011
Tentoonstelling ‘Voetsporen van devotie’
08/06/2011
Gwenny De Vroe lijsttrekker Open Vld Kampenhout
20/06/2011
 

De jaarmarkt en de lentekermis van Kampenhout in het weekend van 18 en 19 juni vinden voor het eerst plaats in een vernieuwde vorm. De kermis gaat al van vrijdagavond van start en krijgt veel meer randanimatie.

Op vrijdag wordt de lentekermis officieel geopend door de kindergemeenteraad. Die avond treden nog Grey & Green en Morenko op. Zaterdag zorgt The Paparazzo '50 voor straatanimatie op de kermis en organiseren eetcatfé D'Uitdaging en Café In den Biechtstoel een optreden van Feel Good! Om 22 u wordt het vuurwerk afgestoken in de pastorijtuin.

Zondagochtend opent de jaarmarkt vanaf 8 u. Er is een Ecobeurs, rommelmarkt, een oldtimertentoonstelling van Krak, een hondendemonstratie van de hondenschool in de pastorijtuin en een optreden van Brut. Op maandag opent de kermis vanaf 15 u aan verminderde tarieven.

"We hebben een attractieve vernieuwing van onze lentekermis en jaarmarkt voorbereid", zegt bevoegd schepen Gwenny De Vroe. "Met méér animatie en een mooie samenwerking van de twee cafés in het centrum die zelf ook twee muziekoptredens organiseren hoop ik van de kermis en jaarmarkt in Kampenhout terug een topper te maken. Als nu het weer nog meewil!"


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.