parallax background

Nieuw bestuur voor Open Vld Kampenhout

24/12/2010
Vlaamse regering sluit komst afvaloven Kampenhout-Sas niet uit
23/12/2010
Eerste filmnamiddag en –avond voor jong en oud
24/12/2010
 

Het nieuwe bestuur van Open Vld Kampenhout heeft deze week voor het eerst vergaderd. Open Vld in Kampenhout verwelkomt zes nieuwe bestuursleden. Voorzitter Steven Eneman volgt zichzelf als voorzitter op. Met zes nieuwelingen die van wanten weten wil Open Vld versterkt een aanloop nemen naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2012.


Wim Pulinx van Wim Pulinx Consultancy is kind aan huis in de juridische en bedrijfswereld. Zelfstandig ondernemer Damien Peetroons kan met zijn camionette niet door Kampenhout rijden zonder voortdurend mensen te groeten. Peter Dejaegher, de woordvoerder van Open Vld in het Vlaams Parlement, brengt een vracht ervaring in politieke communicatie mee. Jos, de vader van schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger Gwenny De Vroe, is als voormalig bedrijfsleider van Alucobel en duivel-doet-al overal in en met Kampenhout en daarbuiten vertrouwd. Jean Calboutin is gewezen sales manager in de informaticasector en Lisette Blockmans staat gekend voor haar sociaal engagement.

Voorzitter Steven Eneman kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. ‘Met onze schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger Gwenny en onze mandatarissen Paul Van Roy, Sonia Vranckx en Gonda Smetsers in de gemeenteraad, en Dominique Corbeel en Lisette Blockmans in de OCMW-raad kunnen we fier zijn op sterke fracties. Tegen de gemeenteverkiezingen van 2012 is het onze ambitie om die nog te versterken. Ons bestuur telt nu zeventien leden. We staan te popelen om erin te vliegen!’

De eerste activiteit is de nieuwjaarsreceptie op zondag 23 januari van 11 tot 13 u in Feestzaal Den Ast. ‘Iedereen is welkom om met Open Vld te toasten op het nieuwe jaar. Nationaal Open Vld-voorzitter Alexander De Croo komt er de nieuwjaarstoespraak houden en voor wie honger heeft zijn er gratis stoofvlees met frietjes’, aldus de afdelingsvoorzitter.

Het bestuur neemt afscheid van Willy Smets en van Wim Verbert, die verhuisd is naar Kortenberg. Ook Erik Tytgat hoort niet langer bij Open Vld Kampenhout. Het gemeente- en OCMW-raadslid is geen lid meer van Open Vld. Daarom heeft Steven Eneman namens de mandatarissen van Open Vld in Kampenhout de voorzitter van de gemeenteraad en de voorzitter van de OCMW-raad laten weten dat Tytgat geen deel meer uitmaakt van de Open Vld-fracties in de gemeenteraad en de OCMW-raad.

Op de foto van links naar rechts: Jessy Honnée (Kampenhout), Jean Calboutin (Berg), Damien Peetroons (Relst), Gonda Smetsers (Berg), Wim Pulinckx (Buken), Helga Kunert (Berg), Dominique Corbeel (Nederokkerzeel), Sonia Vranckx (Relst), Steven Eneman (Relst), Peter Dejaegher (Haacht), Paul Van Roy (Nederokkerzeel), Jos De Vroe (Relst), Lisette Blockmans (Kampenhout), Gwenny De Vroe (Berg). Op de foto ontbreken nog Annemarie Coebergh (Berg), Annie Casteels (Kampenhout) en Freddy Liekens (Kampenhout).


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.