parallax background

Open Vld start huis aan huis-bevraging

13/04/2012
HUIS AAN HUIS bevraging in heel Kampenhout
11/04/2012
Tuin- en biomarkt in Kampenhout
20/04/2012
 

Van 15 april tot 15 juni klopt de plaatselijke afdeling van Open Vld aan alle deurbellen van groot-Kampenhout aan met een vragenlijst in de hand.


"Het is de bedoeling alle inwoners mee te laten beslissen over het gemeentelijk beleid", zegt Vlaams parlementslid en schepen Gwenny De Vroe, de lijsttrekker van Open Vld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. De vragenlijst raakt uiteenlopende thema's aan. "Ze variëren van openbare werken, betaalbaar wonen, verkeersveiligheid, het onderhoud van voet- en fietspaden, de nood aan een volwaardig cultuurcentrum, de eventuele herinrichting van de dorpskernen, enzovoort", zegt De Vroe. "We zullen trachten alle inwoners van onze gemeente te bereiken. De ingevulde vragenlijsten kunnen in de blauwe brievenbussen gestopt worden die wij plaatsen bij alle Kampenhoutse bakkers, krantenwinkels en andere winkels. Open Vld zal bij de opstelling van het programma voor de verkiezingen rekening houden met de op- en aanmerkingen van de bevolking."

Verbrandingsoven

Open Vld Kampenhout maakt van de gelegenheid ook gebruik om bezwaarschriften tegen de bouwaanvraag van de afvalverbandingsoven van Recover Energy in te zamelen. (HML)


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.