parallax background

HUIS AAN HUIS bevraging in heel Kampenhout

11/04/2012
Schuld stijgt explosief
21/03/2012
Open Vld start huis aan huis-bevraging
13/04/2012
 

Open Vld Kampenhout komt vanaf 15 april tot en met 15 juni bij alle huizen van Kampenhout langs om de inwoners mee te laten beslissen over het gemeentelijk beleid. "Met deze bevraging willen we de Kampenhoutenaar de kans geven om mee te beslissen over de toekomst van onze gemeente", zegt lijsttrekker, schepen en Vlaams Parlementslid Gwenny De Vroe.

De onderwerpen op de korte, beknopte vragenlijst lopen uiteen. Ze variëren van openbare werken, betaalbaar wonen, verkeersveiligheid, welzijn tot ondernemen. Moeten de wegen, fiets- en voetpaden beter onderhouden worden? Heeft Kampenhout nood aan een volwaardig cultuurcentrum? Wil de Kampenhoutenaar een bruisende en gezellige dorpskern?

Binnenkort komt Open Vld Kampenhout van deur tot deur om de vragenlijsten uit te delen. "We zullen trachten alle inwoners van onze gemeente aan te spreken. De ingevulde vragenlijsten kunnen nadien in de blauwe brievenbussen gestopt worden bij alle Kampenhoutse bakkers, krantenwinkel 't Spieke, Spar Berg, Spar Mini Market Kampenhout, Delhaize, Liberale Mutualiteit,...

Met de resultaten van deze bevraging zullen we rekening houden bij het samenstellen van een ijzersterk programma", zegt Gwenny De Vroe.

Open Vld Kampenhout zal van deze gelegenheid tegelijkertijd ook gebruik maken om bezwaarschriften tegen de komst van de afvalverbandingsoven in te zamelen.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.