parallax background

Open Vld stelt lijst voor aan pers en burgers

10/09/2012
Open Vld kandidaten willen levenservaring aanwenden in de politiek
05/09/2012
Open Vld stelt kandidaten voor met aperitiefje
15/09/2012
 

Zondag 16 september stelt Open Vld Kampenhout om 11 u in het Park van Relst haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen officieel voor aan de pers en de inwoners. Ook u bent daarbij van harte uitgenodigd.

De Kampenhoutse liberalen zorgen daarmee voor een primeur: het is de eerste keer dat een politieke partij in de witloofgemeente de moeite neemt om al haar kandidaten in levende lijve te presenteren aan de kiezers. De inwoners kunnen na de voorstelling persoonlijk kennis maken met de kandidaten van Open Vld, of een praatje slaan over het bestuur van de gemeente.

De ploeg van Open Vld wil zich op die manier laten kennen als een team dat dicht bij de mensen wil staan. Lijsttrekker Gwenny De Vroe: 'Mijn sterk vernieuwde Open Vld-team wil op die manier tonen dat onze verkiezingsslogan, Oog voor iedereen, geen loze verkiezingsbelofte is. Daarom ook hebben we trouwens een grootschalige bevraging van onze inwoners georganiseerd. De resultaten van die bevraging zullen ook tijdens het kip- en steakfestijn onder de vorm van een tentoonstelling bekend worden gemaakt.'


Zaterdag 15 (van 17 tot 21 u) en zondag 16 september (van 12 tot 15 u) vindt in het Park van Relst ook het traditionele kip- en steakfestijn van Open Vld plaats. Bij een aperitiefje kunnen de pers en de Kampenhoutenaars zondag om 11 u al komen kennismaken met de 21 kandidaten op de gemeentelijst van Open Vld.

Wanneer ?
Persconferentie op zondag 16 september om 11u

Waar ?
Park van Relst, Aarschotsebaan 128, 1910 Kampenhout 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.