parallax background

Open Vld kandidaten willen levenservaring aanwenden in de politiek

05/09/2012
Nieuwe Open Vld kandidaten willen sfeer én veiligheid
03/09/2012
Open Vld stelt lijst voor aan pers en burgers
10/09/2012
 

Alexandre De Buck (15e plaats), Katrien Roels (17e plaats) en Annie Casteels (19e plaats) komen op bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 in Kampenhout.


Alexandre De Buck (40 jaar) komt uit een ondernemersfamilie, en heeft zelf een eigen bedrijf. Zijn focus ligt op een financieel gezonde gemeente. "Kampenhout is bekend als één van de gemeenten met de hoogste schuldenlast per inwoner in Vlaanderen. Daarom wil ik opkomen voor een verantwoordelijk financieel bestuur, met evenwicht tussen noodzakelijke besparingen en verantwoorde uitgaven, net zoals in een bedrijf", aldus De Buck.

Katrien Roels (47 jaar) ijvert voor een inbraakvrije gemeente. Omdat ze al drie maal slachtoffer was van inbraak, vindt ze dat de gemeente prioriteit moet geven aan de verbetering van de veiligheid van haar inwoners.

Annie Casteels (57 jaar) wordt via haar werk als secretaris van de Liberale Mutualiteit in Kampenhout dagelijks geconfronteerd met allerhande gezondheidsproblemen van mensen. Daarom wil ze haar steentje bijdragen voor een beter sociaal welzijn van de mensen in Kampenhout.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.