parallax background

Nieuwe Open Vld kandidaten willen sfeer én veiligheid

03/09/2012
Kampenhout Swingt met Take One en ELLO
29/08/2012
Open Vld kandidaten willen levenservaring aanwenden in de politiek
05/09/2012
 

Joeri Pletinckx (14e plaats), Gert Charetier (16e plaats), Luc Kinnaer (18e plaats) en Hannes Bouwen (19e plaats) zijn nieuwe kandidaten bij de Open Vld voor de gemeenteraadsverkiezingen.

"Kampenhout Swingt is een initiatief dat ik heb opgestart in samenwerking met het verenigingsleven", aldus Gwenny De Vroe, lijsttrekker Open Vld Kampenhout. "Voor mij was het belangrijk om onze inwoners kennis te laten maken met muzikaal talent van eigen bodem. En we zijn daar behoorlijk in geslaagd. De Kampenhoutenaren komen buiten, praten gezellig bij, en dansen zelfs samen op straat. Volgend jaar vieren we het tienjarig bestaan van Kampenhout Swingt."

Charetier, uitbater van het Ambi Café "De Zes Linden" in Nederokkerzeel, stapt in de politiek om meer sfeer in Kampenhout te brengen. "Momenteel is de dorpskern redelijk doods. We willen daar verandering in brengen", aldus Charetier die al ervaring heeft met het organiseren van feestjes. Bouwen pleit voor een beter fuifbeleid voor jongeren. "Wij willen ervoor zorgen dat Kampenhoutenaren plezier beleven in eigen gemeente", aldus de twee kandidaten.

Pletinckx, uitbater van feestzaal Ter Buken, en Kinnaer, uitbater van de frituur De Smulhoek, hechten dan weer belang aan veiligheid en leefbaarheid. Zij willen erover waken dat Kampenhout een leefbare gemeente blijft waar iedereen, jong of oud, zich thuis voelt.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.