parallax background

Tijdelijke vervanging in de gemeenteraad

04/04/2016
De Kampenhoutenaar
15/03/2016
Eigen meerderheid is verdeeld
22/04/2016
 

KAMPENHOUT – Gemeenteraadslid Jessy Honée (Open Vld) wordt tijdelijk vervangen door Alexandre de Buck in de gemeenteraad omwille van medische redenen.

Jessy Honée kwam na de verkiezingen van 2012 voor de eerste keer in de OCMW-raad terecht namens de Open Vld fractie. In 2014 verliet Wim Pulinx de Kampenhoutse gemeenteraad en werd hij vervangen door Jessy Honée. "Enkele weken geleden vroeg Jessy zelf haar tijdelijke vervanging aan omwille van medische redenen", meldt fractieleider Gwenny De Vroe. Vandaag zal de gemeenteraad kennisnemen van haar tijdelijke vervanging.

Alexandre de Buck zal Jessy Honée tijdens haar afwezigheid vervangen in de gemeenteraad. De zelfstandige consultant komt uit een familie van ondernemers. Hij is actief in de vastgoedsector en is eigenaar van meerdere modemerken in lederwaren. Alexandre is gehuwd met Melina Cervesato en vader van 4 kinderen. Hij is politiek secretaris van het Open Vld bestuur in Kampenhout en wenst dat Kampenhout een open en landelijke gemeente blijft. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 haalde hij nog 135 voorkeurstemmen, wat hem eerste opvolger maakte.

"Namens de fractie en ons afdelingsbestuur willen we Jessy een spoedig herstel wensen. Tegelijk wensen we Alexandre veel succes toe", meldt de Open Vld fractieleider Gwenny De Vroe.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.