parallax background

Vervanging in de gemeenteraad van Kampenhout

15/09/2016
Verbod op plastic zakjes
20/06/2016
7de Nacht van Gwenny & Co in Kampenhout
28/09/2016
 

KAMPENHOUT – Jessy Honée (Open Vld) nam vorige maand ontslag als gemeenteraadslid en wordt vervangen door Alexandre de Buck. Hij legt vandaag de eed af.

Enkele maanden geleden vroeg Jessy zelf haar tijdelijke vervanging aan omwille van medische redenen en werd ze reeds tijdelijk vervangen door Alexandre, meldt fractieleider Gwenny De Vroe. "Vandaag zal de gemeenteraad kennisnemen van haar definitief ontslag als gemeenteraadslid".

Alexandre de Buck zal Jessy Honée nu definitief vervangen in de gemeenteraad en zal vandaag de eed afleggen als gemeenteraadslid namens de Open Vld fractie. De zelfstandige consultant komt uit een familie van ondernemers. Hij is actief in de vastgoedsector en is eigenaar van meerdere modemerken in lederwaren. Alexandre is gehuwd met Melina Cervesato en vader van 4 kinderen. Hij is politiek secretaris van het Open Vld bestuur in Kampenhout en wenst dat Kampenhout een open en landelijke gemeente blijft. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 haalde hij nog 135 voorkeurstemmen, wat hem eerste opvolger maakte.

"Namens de fractie en ons afdelingsbestuur willen we Jessy bedanken voor de afgelopen jaren. Tegelijk wensen we Alexandre veel succes toe."


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.