parallax background

7de Nacht van Gwenny & Co in Kampenhout

28/09/2016
Vervanging in de gemeenteraad van Kampenhout
15/09/2016
Vereenvoudig systeem dienstenscheques voor mensen met beperking
29/09/2016
 

Op zaterdag 1 oktober vindt de "7de Nacht van Gwenny & Co" plaats, naar goede gewoonte in Salons Deli Dish (Brouwerijstraat 23) te Kampenhout. Dit evenement is een combinatie van een gezellig diner, verschillende muziekoptredens en een dansfeest. 'De opbrengst schenken we ditmaal aan de scouts van Berg', zegt Vlaams volksvertegenwoordiger en Kampenhouts gemeenteraadslid Gwenny De Vroe (Open Vld).

De afgelopen twee edities zorgde DJ Regi voor een groot succes. Voor deze 7de Nacht zullen de coverband Frituur Paula en DJ Kelly Pfaff voor de nodige ambiance zorgen.

Sir Charles Sax brengt ons hierna een live optreden met zijn saxofoon in samenwerking met Party- DJ Wim. Hij zorgt er naar goede gewoonte voor dat we allen tot in de vroege uurtjes uit de bol kunnen gaan.

Na het succes van vorig jaar voorziet de organisatie ook voor deze editie, een 'taxi-service' aan de deur voor het veilig verlaten van het feest. De organisatie van deze taxi-service is in handen van de vereniging "Search And Rescue Dogs THOR", zij leiden geleiders en honden op voor operationeel reddingswerk, concludeert Gwenny De Vroe.


Het programma ziet er als volgt uit:

21u00: Deuren open
22u30: Frituur Paula
00u00: DJ Kelly Pfaff
Gevolgd door een dansfeest met Party-DJ Wim & Live Sax performer "Sir Charles"

Tickets:
Online via www.gwennydevroe.be/nachtvangwenny.php


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.