parallax background

Voorjaarsreceptie Open Vld

01/03/2019
Meten is weten!
13/02/2019
Digitaal aanmelden in alle Kampenhoutse scholen
01/03/2019
 


Op zondag 24 februari organiseerde Open Vld Kampenhout haar jaarlijkse voorjaarsreceptie. Voorzitter Steven Eneman verwelkomde de aanwezigen en gaf hierna het woord aan Eerste Schepen en Vlaams Volksvertegenwoordiger Gwenny De Vroe. Ze bedankte én feliciteerde de nieuwe mandatarissen, alsook de vele Kampenhoutenaren. Dankzij hen ging de partij er met 2,4% op vooruit en haalde hiermee 28,1% van de stemmen binnen. "Bijna 1 op 3 Kampenhoutenaren koos voor Open Vld Kampenhout", benadrukte ze.

Na 6 jaar constructieve oppositie maakt de blauwe ploeg weer deel uit van de meerderheid. "We zitten weer aan het stuur … aan het stuur om Kampenhout nog beter te maken!"

Hierna keek Gwenny verder naar de toekomst, naar de komende maanden. Maanden waar ze zich volledig zal smijten voor de volgende verkiezingen, de regionale verkiezingen. Van de gelegenheid maakte ze ook gebruik om iedereen te danken die de afgelopen jaren in haar heeft geloofd en haar heeft gesteund. Ze verwees naar het feit dat ze in mei 10 jaar parlementslid zal zijn.

Op haar gekende positieve manier gaf ze het woord aan nationaal voorzitter Gwendolyn Rutten.