parallax background

Winterzoektocht in Kampenhout

16/11/2020
Vacature parlementair medewerker
28/10/2020
Verbod op onverdoofd slachten houdt stand
23/12/2020
 

Toerisme Kampenhout organiseert Winterse Fotozoektocht

De dienst toerisme van lokaal bestuur Kampenhout stuurt vanaf maandag 16 november iedereen op verkenningstocht doorheen Kampenhout met de ‘Winterse Fotozoektocht’. “Tijdens deze tweede lockdown willen we onze inwoners aanmoedigen om te blijven bewegen. Er bestaat geen betere manier dan spelenderwijs op ontdekking te gaan door onze mooie gemeente”, zegt schepen van toerisme Gwenny De Vroe.

Vanaf maandag 16 november 2020 tot en met zondag 28 februari 2021 kan je met het hele gezin deelnemen aan deze wandeltocht van ongeveer 6,5 kilometer. “Deelnemen is heel eenvoudig”, vertelt De Vroe. “Elke Kampenhouts gezin vindt een deelnameformulier in onze gemeenteberichten van november, die op 16 november in de bus vallen. Je kan er ook altijd eentje ophalen in onze bibliotheek of downloaden op de gemeentelijke website.”

Fotovragen

De formule van deze zoektocht komt volledig overeen met die van de Zomerse Fotozoektocht die de dienst toerisme jaarlijks organiseert. Het vertrek- en eindpunt is de bibliotheek van Kampenhout. Langs de route namen we 18 foto’s, waarbij we telkens een vraag stellen. De Vroe: “De foto’s staan willekeurig afgedrukt om het niet te gemakkelijk te maken. Je noteert het antwoord naast het corresponderende cijfer op het deelnameformulier. De route is gemakkelijk te volgen via tekst of een kaartje.”

Win een Kampenhoutbon

Deelnemers kunnen hun deelnameformulier tot en met zondag 28 februari 2021 in de brievenbus van de bibliotheek (Tritsstraat 5) van Kampenhout deponeren. Wie zijn/haar formulier volledig en correct invulde, maakt kans op 1 van 10 Kampenhoutbonnen ter waarde van 50 euro. Deze bon kan je uitgeven bij alle deelnemende Kampenhoutse handelaars en wordt vanaf begin december door het lokaal bestuur gelanceerd.

“We maken de winnaars op dinsdag 2 maart om 18 uur bekend via de gemeentelijke website”, zegt De Vroe. “We wensen iedereen veel succes, maar respecteer de coronamaatregelen tijdens het wandelen. We hopen dat iedereen de komende maanden op ontdekkingstocht gaat in onze gemeente, want ook als het wat kouder is, blijft Kampenhout een prachtige plek om te ontdekken.”

Meer info: www.kampenhout.be/wintersefotozoektocht