parallax background

“Zinvol signaal”

12/06/2010
Gwenny De Vroe & Tim Vandenput proberen Groenendaal te laten herleven
28/05/2010
Geen uitbreiding werkingsgebied ‘De Rand’
24/06/2010
 

Vlaams volksvertegenwoordiger voor Open Vld en schepen in Kampenhout Gwenny De Vroe (30), schrikt een beetje als ze sommige negatieve reacties hoort van inwoners op de beslissing van het schepencollege de verkiezingen niet zelf te organiseren.


"Ook de Open Vld-fractie binnen de gemeenteraad steunt deze vorm van protest tegen het feit dat wij - gezien B-H-V nog niet gesplitst is - onwettige verkiezingen zouden moeten organiseren. Dit is een zeer zinvol signaal. Helpt het een oplossing voor B-H-V niet vooruit? Ben ik niet zo zeker van. Op die manier blijft dat pijnpunt hoog op de politieke agenda staan. En het is goed dat wij er op tijd en stond duidelijk op wijzen dat wij geen verdere verfransing van de Rand en ook van onze gemeente tolereren."

De Vroe zelf steunt als tiende opvolger de kamerlijst van Open Vld. "Onze partij heeft de steun nodig van alle actieve politici en alle militanten uit de regio, om ondanks de door peilingen voorspelde pletwals van de N-VA onze twee kamerzetels te behouden."


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.