parallax background

Zomerse fotozoektocht in Kampenhout

19/06/2020
Nog steeds geen vereenvoudiging dienstencheques voor personen met handicap
12/06/2020
Kampenhout maakt werk van een hondenlosloopbos
23/06/2020
 

De gemeente Kampenhout organiseert deze zomer een zomerse fotozoektocht doorheen de gemeente. Deelname is gratis en na het doorlopen van de wandeling en het beantwoorden van de vragen maakt men kans op één van de vele prijzen.


Vanaf 17 juni tot en met 30 augustus 2020 kan je met het hele gezin gratis al wandelend (7,5 km) deelnemen aan de zomerse fotozoektocht door Kampenhout. Wie graag deelneemt aan de zomerse fotozoektocht kan zich alvast inschrijven via het deelnameformulier in de gemeenteberichten van juni, kan er eentje afhalen in de bibliotheek of kan het formulier downloaden op de website van de gemeente.

Schepen voor toerisme en lokale economie Gwenny De Vroe (Open Vld) en schepen voor sport en cultuur Hilaire Vanhove (Open Vld) zijn trots op dit gezamenlijk initiatief en roepen alle Kampenhoutenaren alvast op om deel te nemen aan de fotozoektocht.

“Als gemeentebestuur willen we inzetten op toerisme, sport en recreatie. Deze zomerse fotozoektocht is hiervan een mooi voorbeeld”, zegt Gwenny De Vroe. Hilaire Vanhove legt uit: “Je vertrekt aan de Bibliotheek van Kampenhout. Langsheen de wandeling werden 18foto’s genomen en bij elke foto hoort een vraag. De hoofdprijs is een fiets, wat ik als schepen voor sport alleen maar kan toejuichen”.

“Ook werd aan het toeristisch potentieel van Kampenhout en de lokale handelaars gedacht”, benadrukt schepen De Vroe. “Wie deelneemt maakt ook kans op o.a. een boottochtje voor 4 personen op onze Kampenhoutse vaart of één van de 10 verrassingspakketten en 10 waardenbonnen van €50 om te gaan shoppen bij een Kampenhoutse handelaar.”

Op maandag 31 augustus 2020 om 19 uur zullen we de winnaars bekend maken via de website van Kampenhout.