parallax background

Gwenny schenkt winst na Nacht van Gwenny & Co

08/11/2019
Strijd tegen zwerfvuil en sluikstort
06/11/2019
Oprichting ‘Ondernemend Kampenhout’
29/11/2019
 


Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseerde de vzw Gwenny & Co de 10de Nacht van Gwenny & Co in Kampenhout. De winst van het evenement gaat jaarlijks naar een lokaal goed doel of vereniging. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Chiro van Kampenhout. Gwenny De Vroe schonk 1263,90 euro aan de Kampenhoutse jeugdvereniging.

“Ik ben heel blij dat deze editie een groot succes was. Dit dankzij de ondersteuning en hulp van alle medewerkers én vrijwilligers, hen wil ik nogmaals hartelijk danken”, benadrukt Gwenny De Vroe namens de vzw.

Op vrijdag 8 november overhandigde Vlaams Parlementslid en Eerste Schepen Gwenny De Vroe een cheque met de winst van deze 10de Nacht aan de leden van de Chiro van Kampenhout. In totaal schenkt Gwenny 1263,90 euro aan deze jeugdvereniging.

Na het succes van afgelopen jaren voorzag de organisatie ook voor deze editie een ‘taxi-service’ aan de deur voor het veilig verlaten van het feest. Ook jaar werd deze georganiseerd door Jong Vld Kampenhout onder leiding van voorzitter Cedric Hoste. Met deze ‘taxi-service’ haalde de politieke vereniging 125 euro op. Dit bedrag werd integraal aan hen geschonken, benadrukt Gwenny.