parallax background

Open Vld houdt nieuwjaarsreceptie

27/01/2010
Busbanen baren Open VLD zorgen
25/01/2010
Voorstel voor uitbreiding Vlaamse rand klaar
27/01/2010
 

"Open Vld Kampenhout hield afgelopen zondag haar nieuwjaarsreceptie. Een speciale gast die Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen Gwenny De Vroe had uitgenodigd, was gewezen Vlaams minister Marino Keulen.


De lokale Open Vld-voorzitter Steven Eneman verwelkomde zondag in Den Ast verder onder meer het bestuur en andere leden, de mandatarissen en sympathisanten van Open Vld Kampenhout.

Gwenny De Vroe lichtte haar politieke klemtonen voor het komende jaar toe. De nadruk lag daarbij op een open communicatie met de bevolking: "Op de uitnodiging voor deze receptie, die in elke brievenbus van Kampenhout werd gepost, vraag ik de inwoners me hun bevindingen te melden. Ik ben benieuwd naar reacties over het gevoerde beleid en over mezelf als schepen. Ik kreeg al heel wat kaartjes terug, maar inwoners mogen me blijven schrijven, mailen of bellen", aldus de Vlaamse volksvertegenwoordiger die ook een immobiliënkantoor in de gemeente runt. Na het heffen van het glas was er voor de aanwezigen nog friet met stoofvlees.


 
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief.