parallax background

Recordopbrengst Nacht van Gwenny & Co voor personen met beperking

16/01/2023
Interza professionaliseert beheer vuilnisbakken in kampenhout
11/01/2023
Kampenhout organiseert eerste editie ‘Kampenhout Witlooft’
23/01/2023
 

Op 1 oktober jl. vond de 11e editie van de Nacht van Gwenny & Co, het jaarlijkse dansfeest voor het goede doel georganiseerd door de vzw Gwenny & Co van vlaams parlementslid en Eerste schepen in Kampenhout Gwenny De Vroe.

Nieuw concept

Voor het eerst waagde de organisatie zich aan een nieuw concept: food & music festival. Alle gasten waren vanaf 18u welkom en konden genieten van verschillende drank- en eetstanden van Kampenhoutse ondernemers. En of dat in de smaak viel! Door het succes heeft de organisatie laten weten dat men volgend jaar een gelijkaardig concept zal aanhouden, natuurlijk in een vernieuwend jasje.

 

Veiling

Een tweede nieuwigheid dit jaar is de veiling die georganiseerd werd. Wanneer de magen gevuld waren, konden de gasten een poging wagen om één van de vijf unieke veilingstukken mee naar huis te nemen. Het kunstatelier van Ons Tehuis Brabant bezorgde twee unieke kunstwerken en verder kon men een gehandtekend shirt van de Europacup II-winnaars van 1988 van KV Mechelen en een shirt van de Rode Duivels bemachtigen. De hoofdprijs was een tweemaal duo-overnachting en wijnproeverij bij Hof van Volmersele. Met een opbrengst van €2605 werd de veiling een waar succes!

 
 
WhatsApp Image 2023-01-13 at 12.04.37 (1)
Gwenny overhandigt de cheque aan kunstenaars Marthe en Jo van Ons Tehuis Brabant.
WhatsApp Image 2023-01-15 at 18.13.46 (1)
Gwenny overhandigt de cheque aan de G-sportwerking van Sporting Kampenhout. Zij krijgen alvast een nieuwe outfit door de verdiende centen.
 
 

Recordopbrengst

Na de veiling werd het dansfeest op gang getrokken door DJ API die haar eerste stappen als dj zette. De sfeerbrengers van Radio Botanique zorgden ervoor dat er op de tafels en stoelen gedanst werd en DJ Anda Ackx zorgden er in het licht van sprankelend vuurwerk voor dat de tafels en stoelen aan de kant werden geschoven en het dak eraf ging. Al dat feestgedruis en het enthousiasme van de aanwezigen zorgden voor een recordopbrengst van 1786,35 euro. Samen met de veiling wordt er zo in totaal 4.391,35 euro verdeeld tussen het kunstatelier van Ons Tehuis Brabant en de G-sport werking van Sporting Kampenhout. De jeugd van Sporting Kampenhout zorgde er namelijk voor dat aanwezigen vlotjes bediend werden.

 

Save the date

Als je er volgend jaar (opnieuw) wil bijzijn, noteer dan alvast zaterdag 7 oktober in je agenda voor de 12e editie van de Nacht van Gwenny & Co en steun zo mee een nieuwe goede doel. Tot dan!